2 Mayıs 2010 Pazar

YUMURTA KAPIYA DAYANDI :)

YUMURTA KAPIYA DAYANDI :)
İki ay önce bize proje ödevlerimiz verildiğinde içimden '' ohho daha 2 ay var şimdi uğraşamam'' demiştim, Fakat zamanın ne kadar çabuk geçtiğini bildiğim halde bu vurdum duymazlığı yaptım :)
Bi deyim vardır Yumurta kapıya dayandı diye aynen o durumdayım. Şu haftalar zaten felaket sınav haftası... Sınavlara mı vereyim kendimi yoksa Proje ödevine mi başlayayım bilmiyorum... Yarın son gün üstelik ama ben halen daha başlamadım, ama başlamam gerek. Sınav stresleri derken unuttuk. Yani kendime şaşırıyorum bazen ben ya... Çünkü hep böyle yapıyorum eğitim hayatım boyunca hep böyle oldu hiç 1-2 hafta önceden bitirdiğim bi proje ödevim olmamıştır. Genele bakarsak çoğumuz öyleyiz planlı programlı arkadaşlar hariç. Bende çok planlı programlıyım, işlerimde disiplini severim ama nedense bu projeler konusunda bu tutumumu pek öne çıkartamıyorum..
Neyse sanırım artık başlamam gerek malum yumurta kapıda.. :)

4 Güzel Yorum:

gunesyuksel dedi ki...

puahahhahaha.. kumandapanelinde resmi gördüm gül gül öldüm.. yumurta gelmiş, kapıya dayanmıs ha.. hahahhahahah.. allah iyiliğini versin:) koly gelsin cnm sana..

Benim Dünyam dedi ki...

:D:D aynen öyle.. teşekkürler cnm :)

Adsız dedi ki...

Facebook'ta bir grup vardı geçen o geldi aklıma (birebir sana uymasa da çağrıştırıyor :D)
"2 aylık müfredatı, sınavdan bir gün önce hatim edenler" :D çok güzel dimi :)

Benim Dünyam dedi ki...

:D evet o gruba üye oldum. çok beğenmiştim bende aynı benn :p

Yorum Gönder

-